Bungalow 23

Welkom in onze gezellig ingerichte bungalow, een betoverende plek waar rust en een huiselijke sfeer samenkomen. Op loopafstand van de schitterende Caribische Zee biedt deze bungalow niet alleen een oase van sereniteit maar ook een prachtig aangelegde tuin die levendig wordt met het vrolijke getjilp van vogeltjes.

De rustige ligging van de bungalow zorgt voor een vredige en ontspannen ambiance, waardoor het de perfecte plek is om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven. De gezellige inrichting van de bungalow nodigt uit tot ontspanning en geeft je het gevoel van thuiskomen, zelfs terwijl je geniet van de tropische omgeving.

Of je nu ontspant in de mooi aangelegde tuin, luistert naar de melodieën van de vogeltjes, een korte wandeling maakt naar de Caribische Zee of gewoon geniet van de rustige ligging, deze bungalow biedt de ideale setting voor een zorgeloze ontsnapping. Ervaar de vreugde van een ontspannen verblijf, omringd door natuurlijke schoonheid en de verkwikkende sfeer van de Caribische Zee, en creëer onvergetelijke herinneringen in deze tropische oase van rust.

Details

Prijzen beginnen bij: ANG 250 per nacht

Exclusief gebruik van water, elekticiteit en eindschoonmaak

Beschikbaarheid

Vul hieronder de gewenste data in en controleer de beschikbaarheid. U kunt dan vrijblijvend een reserveringsaanvraag doen door op 'Reservering bevestigen' te klikken.

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Bungalow 23 beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Prijzen beginnen bij:

Mocht u problemen ervaren bij het zoeken op data, kan het helpen om de browsercache te legen. Instructies hiervoor vindt u op https://kukiko.com/browsercache. U kunt ons ook altijd emailen op info@piscaderabayresort.com of appen op +59995126850. Wij helpen u graag.

0 Reviews

Rated 0 out of 5.

Review "Bungalow 23"

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wist u dat Piscadera Bay Resort ook op Social Media te vinden is?

Volg ons en blijf nog beter op de hoogte van ons aanbod, prijzen en lastminute aanbiedingen!