Piscadera Bay Resort

Piscadera Bay Resort is een oase van rust en ruimte met tropische bungalows die volop privacy bieden. Het park is centraal gelegen op het eiland, op loopafstand van het strand en in de directe omgeving van gerenommeerde hotels zoals het Floris Suite Hotel, Marriott Beach Resort en Dreams.

Eenmaal geland op Curaçao, bent u in minder dan een kwartier op plaats van bestemming. Het centrum van Willemstad bevindt zich op slechts tien autominuten van Piscadera Bay Resort.

Mandy en Teun
Junny

Al sinds 1997 verhuren en beheren wij de bungalows in het Piscadera Bay Resort. We werken in een hecht team van betrokken collega’s. Onze gasten dragen we een warm hart toe en we doen er alles aan uw verblijf tot een onvergetelijke herinnering te maken. We zorgen voor uw welzijn, uw comfort en gemak. Altijd op een persoonlijke manier, met veel plezier en enthousiasme.

Mandy en Teun Frijlink hebben de algemene leiding en doen alles om uw verblijf zorgeloos en op rolletjes te laten verlopen. Junny Rosa is een bekend gezicht op het resort. Als technische onderhoudsman is hij overal in het park te vinden. Hij kent alle huizen op zijn duimpje en fikst werkelijk alles. Razendsnel, zodat u er geen last van heeft.