Casa Monte Bello

Stap binnen in onze knusse villa, een toevluchtsoord waar gezellige inrichting en luxe voorzieningen samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. Deze betoverende woning ademt een huiselijke sfeer, waar elk detail zorgvuldig is gekozen om een warm en comfortabel thuisgevoel te creëren. Geniet van de rustige omgeving, omringd door weelderig groen, terwijl de melodieën van vrolijke vogeltjes in de tuin een natuurlijk welkom heten. Op slechts een korte loopafstand van de Caribische Zee, biedt onze knusse villa niet alleen de nabijheid van het azuurblauwe water, maar ook een adembenemend zeezicht vanaf de grote veranda.

De villa is van alle gemakken voorzien, met een eigen zwembad dat je uitnodigt voor verfrissende duiken onder de Caribische zon. Binnen straalt de gezellige inrichting een tijdloze elegantie uit, terwijl de huiselijke sfeer de perfecte achtergrond vormt voor ontspannen momenten. Het voelt als thuiskomen bij elke stap die je zet in deze knusse oase. Of je nu geniet van een duik in het privézwembad, ontspant op de grote veranda met een panoramisch zeezicht, of de korte wandeling maakt naar de Caribische kust, deze villa biedt een idyllisch toevluchtsoord waar luxe en comfort samenkomen. Ervaar het gevoel van thuiskomen in het paradijs en creëer onvergetelijke herinneringen in deze betoverende villa.

Details

Prijzen beginnen bij: ANG 400 per nacht

Exclusief gebruik van water, elekticiteit en eindschoonmaak

Beschikbaarheid

Vul hieronder de gewenste data in en controleer de beschikbaarheid. U kunt dan vrijblijvend een reserveringsaanvraag doen door op 'Reservering bevestigen' te klikken.

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *



Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Casa Monte Bello beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Prijzen beginnen bij:

Mocht u problemen ervaren bij het zoeken op data, kan het helpen om de browsercache te legen. Instructies hiervoor vindt u op https://kukiko.com/browsercache. U kunt ons ook altijd emailen op info@piscaderabayresort.com of appen op +59995126850. Wij helpen u graag.

0 Reviews

Rated 0 out of 5.
Rated 5 out of 5 based on 1 review. Ligging
Rated 5 out of 5 based on 1 review. Algemene indruk
Rated 5 out of 5 based on 1 review. Vriendelijkheid en service personeel
Rated 5 out of 5 based on 1 review. Netheid

Review "Casa Monte Bello"

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Geertjan schreef:


    Rated 5 out of 5.

    Een super mooi huis mooie locatie

Wist u dat Piscadera Bay Resort ook op Social Media te vinden is?

Volg ons en blijf nog beter op de hoogte van ons aanbod, prijzen en lastminute aanbiedingen!